Hooghoudt Kalmoes Beerenburg is Vegan Friendly

by Hooghoudt
Address: Netherlands
Phone: 050 - 542 0000
Fax:
Email: info@hooghoudt.nl
URL: http://www.hooghoudt.nl/
Checked by: dyonne
Double checked by:
Added: 6 months ago

Company email (March 2014):
"Bedankt voor uw interesse in onze producten. Alle producten worden geproduceerd in onze distilleerderij in Groningen, wij werken niet met sublicenties. Onze filters zijn gemaakt van rvs, kunststof en actief kool, niet van dierlijk materiaal.

De volgende producten zijn geschikt voor zowel veganisten als vegetariërs:
Hooghoudt jonge dubbele graanjenever
Hooghoudt originele oude graanjenever
Hooghoudt graanjenever
Hooghoudt dubbele korenwijn
Hooghoudt Rijke jenever 24
Hooghoudt Rijke jenever 45
Hooghoudt Rijke jenever 67
Hooghoudt Bruine jenever
Hooghoudt wodka
Hooghoudt kalmoes beerenburg
Hooghoudt beerenburg classic
Hooghoudt vieux
Hooghoudt bessen
Hooghoudt limoen
Hooghoudt appel
Hooghoudt citroen Brandewijn
Hooghoudt hagel & donder
Hooghoudt fladderak
Hooghoudt wadwater
Hooghoudt chiffon amore
Hooghoudt grenadine siroop
Hooghoudt citroen siroop
Hooghoudt reine claude siroop

De volgende producten bevatten honing en zijn daarmee niet geschikt voor veganisten:
Hooghoudt zachtbitter
Hooghoudt heidelikeur

De volgende producten bevatten karmijnzuur (E120) en zijn daarmee niet geschikt voor veganisten of vegetariërs:
Hooghoudt oranje likeur
Hooghoudt valencia siroop
Hooghoudt aardbei siroop"

[Google translation] "Thank you for your interest in our products . All products are manufactured at our distillery in Groningen , we do not work with sub . Our filters are made of stainless steel , plastic and activated carbon , not from animal material .
 
The following products are suitable for vegans and vegetarians :
Hooghoudt young double grain genever
Hooghoudt original old grain genever
Hooghoudt grain genever
Hooghoudt double corn wine
Hooghoudt Rich gin 24
Hooghoudt Rich gin 45
Hooghoudt Rich gin 67
Hooghoudt Brown gin
Hooghoudt vodka
Hooghoudt calamus beerenburg
Hooghoudt beerenburg classic
Hooghoudt vieux
Hooghoudt berries
Hooghoudt lime
Hooghoudt apple
Hooghoudt lemon Brandy
Hooghoudt hail and thunder
Hooghoudt Fladderak
Hooghoudt wadwater
Hooghoudt chiffon amore
Hooghoudt grenadine syrup
Hooghoudt lemon syrup
Hooghoudt greengage syrup
 
The following products contain honey and are therefore not suitable for vegans :
Hooghoudt soft bitter
Hooghoudt heather liqueur
 
The following products contain carmine (E120 ) and are therefore not suitable for vegans or vegetarians :
Hooghoudt orange liqueur
Hooghoudt valencia syrup
Hooghoudt strawberry syrup"

Other products by Hooghoudt: