Goriška Brda Red Wine is Not Vegan Friendly

by Goriška Brda
Address: Zadružna cesta 9
5212 Dobrovo V Brdih, Bohinj
Slovenia
Phone: +386 (5) 33 10 102
Fax:
Email: info@klet-brda.si
URL: http://www.klet-brda.si/en
Checked by: Grega
Double checked by:
Added: over 6 years ago

Company email (April 2015):
"bela vina ne vsebujejo živalskih sestavin, medtem ko pri rdečih vinih uporabljamo želatino, kazein (mlečne beljakovine) in albumin (jajčne beljakovine), kar je tudi navedeno na etiketi (alergeni). Naša vina stekleničimo samo pri nas, se pa v tujini tržijo pod različnimi blagovnimi znamkami."

[Translation by Grega] "White wines do not contain animal ingredients, while we use gelatin, casein and albumin for the red wines, which is also listed on our label. We are the only ones bottling our wines, but they are marketing under the different names abroad."

Other products by Goriška Brda: